Vegateszt: Új szponzor a csapatban!

  Egy élsportoló ma már nem engedheti meg magának, hogy a fizikai felkészülés mellett ne fordítson maximális figyelmet a helyes táplálkozásra. A jövőben a Vegateszt-csapat szakértői figyelnek az egészségemre!

  A sérülésem után szükségem volt egy komoly állapotszint felmérésre. Biztos voltam benne, hogy komoly hiányokat kell pótolnom a szervezetemben. Varga Endréné (Zsófi), profi természetgyógyász megvizsgált egy Vegatest Expert géppel. Nagyjából 20 perc volt az egész, és ami nagyon tetszett, hogy nem kellett heteket várnom, azonnal volt eredmény. Semmi kellemetlen érzéssel nem járt és Zsófi ellátott pár hasznos tanáccsal, hogyan turbózzam fel magam.

  Egy sportolónak mindig tisztában kell lennie az állapotával, mert lehet, hogy kívülről minden rendben van, de a tükröd sose fogja megmutatni a vitaminhiányod, a szerveid túlterheltségét, vagy ha esetleg nincs rendben a pH értéked.

  Zsófi csatlakozott cégével (Vegateszt) a támogatóim közé, így minimum 2 havonta fogja felmérni az állapotomat, egyúttal táplálkozási tanácsokat is kapok tőlük, hogy mindig formában legyek és ezzel is növelni tudjam a teljesítményemet. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a szolgáltatást, és nem csak a sportolóknak!

  Bővebben ezen az oldalon tudtok informálódni a szolgáltatásról: http://vegateszt.hu/

  Hálás vagyok ezért a lehetőségért. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian profitálni fogunk ebből az együttműködésből! A magam részéről azon leszek, hogy győzelmekkel és bajnoki címekkel háláljam meg a belém vetett bizalmat, hiszen ezután minden sikerem a közös sikerünk!

  A Vegateszt készített velem egy videóinterjút a Kempinksi Hotelben, amit hamarosan láthattok az oldalamon is. A teljes vizsgálatról ott fogok majd beszélni!

  Szponzorok: