Újra nyeregben. Egy kétüteműn!

  Sikerült felépülnöm és már egy jó hónapja megkezdtem a felkészülésemet is. Igyekszem odafigyelni mindenre és a tőlem telhető legtöbbet megtenni annak érdekében, hogy formában legyek. Még karácsonykor is futottam, nem lustultam el az ünnepek alatt sem!

  Pécsett készülök most egy személyi edzővel, aki nagyon profi, összeállított nekem egy olyan programot, amihez tanulmányozta, hogy egy motocross versenyzőnek milyen gyakorlatokat kell végeznie ahhoz, hogy jóformában legyen. Elég kemény, rendesen megdolgoztat… Ami pedig nagy szerencse, hogy nincs igazi tél, így motorozhatok!

  Az eredeti tervek szerint csak február körül kezdtem volna el motoron edzeni, így tesztelni is csak akkor tudtam volna az új gépet. Mivel most is van rá lehetőségem, hogy próbálgassam a kétüteműmet, így időben elkezdhetjük felkészíteni a motort, nem kell kapkodnunk a technikai résszel szezon előtt. Egyébként egy KTM 250 SX típusú motorral edzek. Kezdünk összebarátkozni. A múlt hétvégén Ajkán motoroztam vele.

  Azzal, hogy a motoros edzések képbe jöttek, picit át kellett dolgoznunk a felkészülési tervem, de nem befolyásolják a változások negatív irányba, sőt. Egy szó, mint száz, rendbejöttem, készülök keményen és végre motorozhatok is.

  Várom már a 2014-es szezont, jó sok versenyem lesz!

  Szponzorok: