Syma Super-Moto-Cross

  Végre elkezdődött a szezon. Nagyon jól éreztem magam a Syma-csarnokban megrendezett nemzetközi teremcross versenyen, főleg, hogy megnyertem a két nap összesítését. Ez a fajta talaj számomra még mindig nagyon furcsa, éppen ezért előzetesen nem vártam magamtól egyértelműen győzelmet.

  A felkészülésem még nem fejeződött be, de jó formában érkeztem meg a versenyre. Nagyon sokat számított, hogy a HTS-sel kimentünk Csehországban motorozni előtte. Jó hangulatba telt ez a kis kiruccanás, összekovácsolta a csapatot a szezon előtt. Utána egy soproni iskolában népszerűsítettük a motokrosszt, ami újabb lelki löketet jelentett.

  Testileg-lelkileg frissen szálltam tehát ringbe, ez talán látszott is a motorozásomon. A szombati napom hibátlan volt. Jó köridőket mentem, jó rajthelyet tudtam választani, jól sikerültek a startok, nyertem a versenyeket. Másnap már nem volt ennyire könnyű dolgom, egy kis szerencsével sikerült a továbbjutás a finálé első futamából, viszont a mindent eldöntő futamban második lettem, ezzel pedig megnyertem életem első nemzetközi teremcross versenyét.

  Nagyon sokat jelentett a nézők biztatása. Igazi fesztivál hangulatú verseny volt, nagyon sok médiás volt kint, nem is számoltam mennyi interjút adtam a hétvége folyamán. Bárcsak több ilyen rendezvény lenne itthon!

  A közeljövőben egy olaszországi edzőtáborozás és egy német meghívásos verseny vár rám és a csapatra, aztán hamarosan beindulnak itthon is a motokrossz bajnokságok. Kövessétek figyelemmel az oldalamat, minden fontos információt megosztok itt veletek. A versenynaptár menüben megtaláljátok azokat az időpontokat és helyszíneket, ahol találkozhattok velem. Remélem sokra eljöttök majd!

  A vasárnapi futamokat és az eredményhirdetést az alábbi videókon visszanézhetitek, ha lemaradtatok volna róla!

  1. futam: 


  2. futam:


  3. futam:


  Eredményhirdetés:


   

  Szponzorok: