Ez volt a legnehezebb bajnoki címem!

  Nagyon sajnálom az elmaradt fordulót, örültem volna ha Kiskulacházán méltó módon tudom megszerezni a bajnoki címet! Sokan kérdezték, hogy számit-e nekem még ez a cím? Úgy érzem most, tudok válaszolni: igenis számit! Nagyon komoly gyomorbetegségem volt az év első felében, 5 orvosból 4 a szezon sürgös befejezését javasolta.

  Én szembenéztem ezzel és szigorú diétával, gyógyszeres kezeléssel feláltam a padló alól. Majd 'mikor újra elhittem, hogy nincs ami megállíthat, a sors megint lerántott, legalább olyan mélyre mint ahol voltam...Súlyos agyrázkodásom és olyan ideggyulladásom lett egy technikai hiba kapcsán, hogy reggelente kézzel kelett kiemelnem a saját lábam az ágyból, mert nem éreztem. Itt volt az a pont, amikor újra felrakhattam volna a kezem, hogy köszönöm szépen nekem elég volt! Masfél hónap múlva mégis életem egyik legjobb formájában motoroztam a német bajnokin. Mert akartam! Mint ahogyan megfelelni csapatomnak, támogatoimnak és magamnak!

  Ezek után nyerni egész más érzés, mint korábban bármikor. Ez volt a legnehezebb bajnoki címem! Barátnőmnek tartozom hatalmas köszönettel, hiszen a nagyon nehéz pillanatokban is próbálta a lelket tartani bennem, ezentúl szüleimnek, egyedülálló csapatomnak és kitartó támogatoimnak, valamint minden barátomnak, akik akárcsak egy mondattal is segitettek hozzá a kitartásomhoz. Köszönöm szépen ezt az évet mindenkinek! Még egy utolsó csata azonban vár ránk, a csapatbajnoki verseny megnyerésével szeretném megkoronázni ezt a szezont a Team HTS KTM-mel és csapattársaimmal együtt!

  Az Élsport MX1 bajnokság végeredménye:


  1. Szvoboda Bence (Team HTS KTM), 227 pont - bajnok
  2. Déczi Balázs (Team HTS KTM), 226 pont

  3. Szőke Márk (Team Tóth Suzuki), 207 pont

  4. Zsigovits Norbert (601 Motorsport), 200 pont
  5. Pál Márkó (DSF Extrém SE), 176 pont

  Magyar bajnoki címeim:

  2015 - Élsport MX1
  2013 - Élsport MX2
  2012 - Élsport MX2
  2011 - Élsport MX2
  2009 - Élsport MX1
  2008 - Élsport MX2
  2004 - Junior 85ccm
  2004 - Junior 65ccm

  Szponzorok: