Évértékelő: 2012

  Pályafutásom talán legsikeresebb évét tudhatom magam mögött. Sokat fejlődtem, ami az elsődleges célom volt. Magyar és a cseh csapatom maximális támogatásával a legjobbat tudtam kihozni magamból.

  Lehet, hogy kicsit megkéstem vele, de az oldal körüli bonyodalmak miatt most tudom csak kiírni magamból a tavalyi évet. Talán még nem késő, és szívesen olvassátok majd.

  A 2012-es szezont egy teljesen új csapatban kezdhettem meg, egy eddig tőlem szokatlan motormárkával. Ez sok bonyodalmat okozott a pályán és azon kívül is, de ebbe nem szeretnék részletesen belemenni. Az a lényeg, hogy mára már minden tisztázódott és teljes nyugalommal tekintek a következő szezon elé.

  Szóval, ez az új csapat a HTS Team volt. A csapatfőnök, Horváth Lajos rengeteg energiát fektetett ebbe a csapatba, és én rendkívül hálás vagyok, amiért részese lehettem, részese lehetek még most is. A mai pénzügyi helyzetben semmilyen hiányt nem szenvedtem tavaly, ez pedig rendkívül tiszteletreméltó dolog Lajos részéről.

  Ami a versenyzést illeti...minden úgy alakult itthon, ahogy elterveztük. Egy kivételével valamennyi fordulón győztem, amin el tudtam indulni (sajnos Nyársapát sérülés miatt kimaradt), így egy bajnoki címmel hálálhattam meg a csapafőnök bizalmát, amit a csapattársaimmal a nyáregyházi csapatbajnoki megnyerésével koronáztunk meg.

  Fontos, hogy tudjátok, nekem rendkívül fontos a hazai bajnokság is, és nem csak a szponzorok miatt, hanem miattatok is! Minden versenyen úgy állok oda, hogy kiszolgáljam a közönséget. Remélem, ezt ti is érzitek.

  Csehországban szintén egy rendkívül profi csapat tagja lehetek. A Buksa/Ados KTM Teamben már a második teljes szezonomat teljesítettem. Büszke vagyok arra, hogy a legtöbb futamgyőzelem mellett az én nevem szerepel az MX2-es géposztály statisztikájában, de sajnos a bajnoki cím a sérüléseimből adódó nullás futamok miatt nem lett meg. Az vigasztal, hogy azokon a futamokon, melyeken rajthoz álltam, én gyűjtöttem a legtöbb pontot.

  2013-ról egyelőre még nem nyilatkoznék. Számtalan lehetőség áll előttem, és rengeteg tervet/álmot meg szeretnék valósítani, de ilyenkor még minden részlet tisztázatlan. Az életemben a legbiztosabb pont továbbra is a két csapatom, a HTS Team és a Buksa/Ados KTM Team, valamint a szponzoraim (akiket az oldalamon egytől-egyig megtaláltok), a segítőim (akik pontosan tudják, hogy kikről van szó), a családom, a barátnőm, és remélhetőleg a szurkolóim is ide tartoznak.

  Remélem 2013-ban is látlak titeket a pálya mellett!

  Szponzorok: