Cseh MX, Pacov: Meglepő eredmény

  Nem adtam hírt magamról az elmúlt időszakban. Sajnos nem véletlenül, nehéz időszakon megyek keresztül. Egészségügyi problémákkal küzdök már év eleje óta, pontos diagnózissal nem tudok szolgálni, minden eredményem még nincs meg. Amit eddig tudni lehet, hogy vastagbélgyulladásom van. Nagykanizsa óta számos vizsgálaton vagyok túl, mindent elkövettem, hogy minél előbb versenyképes legyek! Két hetet ki kellett hagynom mindenféle edzésmunkából, mindössze háromszor motoroztam az utolsó bajnoki óta. Kénytelen voltam ezek tudatában vállalni a második cseh bajnokság fordulóját.

  Megnyertem a kvalit, talán én lepődtem meg legjobban! Első futamban viszont a sors újra visszarántott a földre, első kanyarban bukásba keveredtem, rám esett két motor is, az egyik a felkaromat égette meg a másik a térdemet zúzta meg. A 40. helyről bejöttem a top 5 közé nem kis munkával, a leggyorsabb körrel. A második futam startja jobban sikerült, egész verseny alatt a győzelemért csatáztam, sajnos fizikai állapoton miatt nem tudtam igazit robbantani és a végére harmadiknak értem be. Úgy érzem a formámhoz a maximumot nyújtottam!

  Nagyon köszönöm Apának a sok munkáért, barátnőmnek akinek nagy szerepe van a gyógyulásomban, a két kitartó csapatomnak, hogy a nehéz időkben is mellettem állnak:
  - Hts Team
  - Buksa Ados Ktm Team

  Természetesen támogatóimnak is nem kevésbé:
  - Havasi Suspension
  - Mxmánia
  - Bandesigns

  Szponzorok: